PULKKAMÄESSÄ JA KEVÄÄN ODOTTELUA

Tuntuupa mukavalta katsella näitä muutama viikon takaisia kuvia pulkkamäestä. Oltiin Pojun ja yhden ystäväni kanssa nauttimassa talven riemuista oikein eväiden kera. Emme olleet laskeneet kuin ehkä vartin, kun jo kaikkien kaakao- ja pullahammasta alkoi kolottaa. Niinpä kaivoimme esiin termarin ja korvapuustit. 


Eväiden nauttimisen jälkeen jaksoi taas hienosti laskea alas ja jotenkuten kivuta takaisin mäen päälle laskeakseen uudellen. Kaatumisilta ei vältytty ja naurua riitti. Itse laskin Stigalla jarru tiukasti pohjassa koko matkan alas asti kiljuntani säestämänä. Tuo kiljuminen on mulla kyllä jotekin refleksin omainen reaktio ja hitsit, että musta on tullut vauhtikammoinen iän myötä.


 


Vaikka talven suomat pulkkailut ja muut riennot ovat kivoja, odotan kovasti kuitenkin jo talven taittumista kevääksi. Kuivaa asfalttia lenkkareiden alla, kukkapenkistä pilkistäviä narsisseja ja tulppaaneja ja vähempiä vaatekerroksia. Muutamat aurinkoiset päivät ovat antaneet pienen pieniä lupauksia kevään lähestymisestä. Vielä hetken joudumme kuitenkin sitä odottelemaan, mutta toivotaan että aurinkoa näkyisi enemmän ja räntäsateet pysyisivät poissa. Luntakaan en enää kaipaa lisää vai oliko se niin, että uusi lumi on vanhan surma?

 Ei kommentteja