DIY-TIMANTTIMOBILE

Onpa jännä huomata, miten lukijoita kiinnostaa meidän vauva-arjen sujumattomuus. Heti oli lukijamäärät melkein tuplaantuneet:D. Kiitos kaikille mukavista ja tsemppaavista kommenteista. Viime yö meni taas huomattavasti paremmin vain kolmella herätyksellä ja mieli on jälleen pirteämpi. Pakko kertoa, että sattumalta tösrmäsin eilen illalla juuri ennen nukkumaan menoa All You Need is White -blogin postaukseen äitiydestä. Se oli kuin vastaus eiliseen omaan postaukseeni. Sain Sadun kirjoituksesta kummasti lisää voimavaroja ja uskoa itseeni vauvan äitinä.

Oli minulla muutakin, mitä haluan jakaa kanssanne. Nimittäin askartelin yhtenä päivänä mobilen vauvan hoitopöydän päälle. 


Ajatus lähti Ikeasta jouluksi ostamistani timantti-joulukuusenkoristeista. Ne kun ei ole kovinkaan jouluisia, niin sopivat hienosti tähänkin tarkoitukseen. 


Leikkasin grillitikuista terävät päät pois ja yhditin ne ristiin ohuella langalla ja jokaisen tikun päähän kiinnitin langan, joista mobilen saa ripustettua kattoon roikkumaan. Lopuksi kiinnitin timantin kunkin tikun molempiin päihin. Helppoa kuin mikä ja Typy on silminnähden innoissaan uudesta tekeleestäni. Ja aika kivalta se minunkin mielestä näyttää. 
Ja hei muistuttaisin teitä kaikkia, että minua ja blogiani voi seurata myös Instagramissa, Facebookissa sekä bloglovin'issa, kaikissa nimellä myjuw.

I used Christmas tree decorations for the mobile I made for my baby.

You can follow me also in Instagram, Facebook and Bloglovin'.

2 kommenttia

 1. Onpa kaunis! Ja totta tosiaan, hoitopöydän päällä se mobile vasta kätevä onkin. Meidän Nappulaa odottamaan askartelin tällaisen mobilen:
  http://blogit.meillakotona.fi/muotoseikka/diy-kurkimobile-diy-crane-mobile

  Ehkäpä hoitopöydän päälle tarvitaan vielä toinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihana on myös sinun tekeleesi:)

   Poista