MAKKARI JA UUSI (KIROTTU) SÄNKY


Sain viimein itseni kameran kanssa yläkertaan tarkoituksenani ottaa muutama kuva makuuhuoneesta ja etenkin uudesta sängystä. Melkoinen saavutus, heh.

Otin puheeksi miehelleni jo raskausaikana, että meidän pitää ostaa leveämpi sänky, koska aavistelin sängyssämme olevan pian ruuhkaa. Ei aikaisempikaan sänky kapeimmasta päästä ollut, vaan ihan perus 160-senttinen parisänky, mutta lisänukkumatila oli tervetullutta. 

Päädyimme lopulta mieheni (ja varmaaan monen muunkin miehen;)) lempparikauppaan, eli Ikeaan Typyn ollessa kaksiviikkoinen. Melkoisen monen tunnin ja  parin julki-imetys-session jälkeen mukaamme lähti jos jonkin näköistä laatikkoa sisältönään uuden 180-senttisen Brimnes-sängynrungon osat sekä uudet patjat.

Mies parka kiroili ja kasasi sänkyä kolme päivää. Kyllä luit aivan oikein, sänkyä kasattiin KOLME PÄIVÄÄ ja mies ilmoitti (jälleen kerran), että tuolta helvetin esikartanosta meille ei hankita enää IKINÄ yhtäkään huonekalua, ETTÄ TULIKO SELVÄKSI!??

Minä jännitin ennen ensimmäistä yötä uudessa kirotussa sängyssä, että mitäs jos sänky ei olekaan sopiva ja tarjoa meille makoisia unia. Mieskö sitten purkaa sitä toiset kolme päivää ja kiikuttaa takaisin kauppaan. No ei siinä onneksi niin käynyt, vaan sänky osoittautui oikein kelvolliseksi nukkua. Lisätilan tarve on osoittautunut liiankin tarpeelliseksi, sillä meitä nukkuu samassa sängyssä nykyään useimpina öinä neljä. Lisäksi sängyn alla olevat laatikot antaa mukavasti lisää säilytystilaa.Sängyn alalaatikoissa oli alunperin melko ulkonevat ja kovat vetimet, joihin hakkasimme miehen kanssa kilpaa sääriämme mustelmille. Nappasin lagerma-blogista idean vaihtaa vetimet nauhavetimiksi. Kaapista löytyi pätkä tähän sopivaa nahkajäljitelmänauhaa ja nyt sääret säästyvät mustelmilta ja sängystä tuli jopa astetta kivemman näköinen.
2 kommenttia

 1. Kiva idea nuo remmivetimet! Olisi ollut hauska nähdä ennen/jälkeen kuva vetimistä, olen liian laiska googlettamaan. ;) Mutta tosi kivan ilmeen antavat tuohon sänkyyn!

  - Elina / Ruuhkavuosia -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina!
   Valitettavasti en tajunnut ottaa ennen-kuvia vetimistä.

   Poista