SYKSY KOTIPIHALLA

Olen vieläkin vähän puolikuntoinen, mutta hetken jaksoin tänään kuitenkin touhuta pihalla Typyn kanssa Pojun ollessa jo neljättä päivää isovanhempien huomassa. Alkaa jo muuten olla aika kova ikävä.

Kaikki on vielä vähän rempallaan talven tuloa ajatellen, mutta koska aikaa ja voimia ei nyt juuri ole liiemmin ollut, on tilanne hyväksyttävä ja koitettava ihan vaan pikkuhiljaa saada pihaa edes jonkinnäköiseen talvikuosiin. Ja ei kai sitä lunta vielä tule?!


Terassilla on vielä pöytä ja tuolit kesän jäjiltä paikoillaan. Pöytäliinaakaan en ole tohtinut vielä viedä pesuun. Nostin varastosta muutaman pienen kynttilälyhdyn terassin pöydälle odottamaan josko niille löytyisi jostakin sopiva paikka.


Laskettuani lyhdyt pöydälle huomasin, että pöydälle putoilleet lehdet, kesästä jäänyt betonivati ja apteekkarin pullo lyhtyjen kera muodostavat aika kivan näköisen kombon. Ne olkoon nyt siis siinä niin kauan kunnes on ihan viimeistään aika nostaa pöytä talviteloille.Juuri viikko sitten terassin putsattiin pudonneista villiviinin lehdistä ja taas se on tämän näköinen. Jotenkin meidän syksyinen terassi näyttää aika lohduttomalta.  

Eikä tämä vieläkin paria raakaa tomaattia kannatteleva varsi näytä yhtään sen lohdullisemmalta. Koskahan mä oppisin istuttamaan tomaatit tarpeeksi ajoissa keväällä:D?!
Tän illan taidan viettää sohvalla irtokarkkikulhon kanssa telkkaria tuijottaen. Rentouttavaa lauantai-iltaa!


Voit seurata blogiani Facebookissa ja Bloglovinissa.
Lisäksi löydät minut myös Instagramista, Pinterestistä jaTwitteristä.

Ei kommentteja