VIHREITÄ TYYNYJÄ OLOHUONEESSA

On ollut vähän turhan rankkaa tässä muutama viikko. Ensin Poju sairasti vesirokon ja itse kärsin kovasta yskästä, joka ei ole vielä kolmenkaan viikon jälkeen täysin talttunut. Sitten oli Typyn vuoro sairastua vesirokkoon, joka olikin aika paljon rajumpi kuin Pojulla. Typyn pikkuhiljaa toipuessa rokosta nousi viime perjantaina Pojulle kuume ja oli hänen vuoro saada yskä riesakseen. Pojun lämpöily on jatkunut tähän päivään asti ja tiistaina alkoi Typykin yskiä. Niin että koska tämä oikein loppuu? Tämä äiti alkaa olla jo melkoisen kypsä tähän samperin sairasteluun. Aika äärirajoilla tässä mennään oman jaksamisen kanssa, kun mies vielä kaiken kukkuraksi vetää kesän viimeisiä asfaltteja iltamyöhään asti ainakin vielä ensi viikon. Dubbiduu..parempaa on toivottavasti luvassa.

Ja sitten voisikin siirtyä kevyempiin aiheisiin..


Kävin Kodin Ykkösen konkurssiloppuunmyynnissä pari viikkoa sitten ja löysin sieltä kaksi Annon vihreää tyynyä, jotka halusin oitis olohuoneeseemme. Mustavalkoisia tyynyjä en jotenkin enää meinaa kestää olohuoneessamme ja näissä tyynyissä oli jotakin ihanan erilaista, mihin olen tottunut. 


Eikä nämä tyynyt näytä mielestäni yhtään hullumalta olohuoneessamme. Ihanaa vaihtelua! Ja nyt kun ulkona maa on saanut ylleen valkeuden, on kiva katsella vihreän vehreyttä sisätiloissa. Lampaan taljat toin kesäsäilöstä tuomaan vähän talven tuntua.

Voit seurata blogiani Facebookissa ja Bloglovinissa.
Lisäksi löydät minut myös Instagramista, Pinterestistä ja Twitteristä.

Ei kommentteja