POJUN HUONEESSA + LEGO-SÄILYTYSLAATIKOIDEN ALEVINKKI

Vaihdoimme järjestystä Pojun huoneessa. Ihan hirveän paljoa huoneessa ei pysty huonekaluja pyörittelemään johtuen vinosta katosta, mutta ihan mukava uudistus saatiin aikaan vaihtamalla sängyn ja kirjoituspöydän paikkoja. Aikaisemman järjestyksen pääset näkemään täällä ja täällä.


Kovinkaan kauaa tämä järjestys ei tule säilymään sillä jossakin vaiheessa Typy muuttaa nukkumaan Pojun kanssa samaan huoneeseen ja olemme kaavailleet lapsille leikkihuonetta alakerrassa sijaitsevaan vierashuoneeseen. Poju ei uskalla leikkiä yläkerrassa yksin ja lelut ovat aina levällään olohuoneessa, joten olisi kiva saada oma tila lasten leikeille kerrokseen, jossa enimmäkseen oleilemme. Poju tosin ei edes nuku omassa huoneessaan, vaan meidän sängyssä, joten nähtäväksi jää nukkuuko täällä lasten makuuhuoneessa vastaisuudessakaan yhtään ketään.


Haluan vielä mainita, että kuvissa näkyvät lego-säilytyslaatikot ovat todella hyviä legojen ja muiden lelujen säilömiseen. Ne vievät vain vähän tilaa, koska niitä voi pinota päällekkäin kuten legoja. Finnish Design Shopissa saa -20% alennuksen Lego-säilytyslaatikoista 31.3. saakka. Pääset tilaamaan säilytyslaatikoita tästä.

Mukavaa kiirastorstaita!


Voit seurata blogiani Facebookissa ja Bloglovinissa.
Lisäksi löydät minut myös Instagramista, Pinterestistä, Twitteristä ja at{minesta}.

6 kommenttia

 1. Onpa ihana huone! Nuo lego-laatikot on kyllä käteviä ja hauskan näköisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:)! Kyllä Lego-laatikoiden muotokieli ja väritys hivelee tällaisen visuaalisesti vaativankin silmää;).

   Poista
 2. Oi vitsit teillä on kyllä niin kaunis koti, en malta odottaa että päästään kylään. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:)! Tervetuloa vaan kylään. Sovitaan pian joku ajankohta.

   Poista