REMONTIN JÄLKEEN OSA 4: LASTENHUONE / AFTER RENOVATION PART 4: KIDSROOM

Jatketaanpa taas remontin jälkeen -postaus-sarjalla. Enää ei olekaan montaa huonetta jäljellä. Tällä kerralla vuorossa pian 5-vuotta täyttävän Pojun huone.
Huone sijaitsee siis meidän makkarin yhteydessä talomme yläkerrassa. Huoneita erottaa ainoastaan Ikean Stuva-järjestelmän komero ja laatikosto. Poju pääsee edelleen hienosti kulkemaan huoneiden väliä matalan katon alitse ja pystyy sieltä aikuinenkin kävelemään kyyryssä tai ainakin konttaamalla.
Pojun huoneessa suurimman remontin kohteina olivat lattia sekä katon tukiparru. Laminaatti vaihdettiin lautaan ja tukiparru uusittiin. Seiniä toki myös maalattiin ja hieman sähköihinkin piti kajota.
Pojun sänky sijoitettiin vinon katon alle, koska siellä se vie vähiten tilaa, eikä katon alle kovinkaan montaa muuta huonekalua pystyisi sijoittamaankaan. Huone on melko pieni, joten tavaramäärää huoneessa pitää vähän hillitä, jotta tilaa on leikeillekin. Tosin kummasti kaikki mahdolliset Transformerit ja Turtlesit löytävät tiensä alakerran olohuoneeseen. Onhan se tylsää leikkiä yksin yläkerrassa, kun muut on useimmiten alakerrassa. Yläkerrassa siis vain lähinnä nukutaan.Voit seurata blogiani Facebookissa ja Bloglovinissa.
Lisäksi löydät minut myös Instagramista, Pinterestistä, Twitteristä ja at{minesta}.

Ei kommentteja