MARMORIMUNIA JA HELMILILJOJA

Täällä on ollut pientä flunssaa havaittavissa. Poju on ollut yskäinen ja itselläni kurkku karheana. Pari päivää ollaan oltu sisätiloissa potemassa auringon paistaessa ulkona.

Valo tunkee ihanasti sisään (likaisista) ikkunoista ja saa aikaan pienen kummallisen kutinan sisuksissa. Kauan odotettu valo herättää halun saada jotain keväistä kotiin. 

Pääsiäinen on jo ensi viikolla ja sen innoittamana testasin kananmunien marmorointia kynsilakalla. Ei ollutkaan ihan niin simppeliä kuin ajattelin, mutta jonkunnäköistä jälkeä sain aikaan muutamalla yrittämisellä. Tämä toimii siis niin, että ensin tyhjennetään kananmunat tekemällä sen molempiin päihin pienet reiät jollakin terävällä ja puhalletaan sisukset ulos. Tämän jälkeen lämpimään veteen pudotetaan pari tippaa kynsilakkaa ja kananmuna upotetaan veteen, jolloin kysilakka tarttuu sen pintaan.

Nappasin kaupasta mukaani pari helmililjaruukkua, jotka ruokkivat hyvin haluani sisustaa kotia keväisemmäksi. Kohti kesää mennään eikä mahdollinen takatalvi tai flunssanpoikanen meikäläistä nitistä.


 

Voit seurata blogiani Facebookissa ja Bloglovinissa.
Lisäksi löydät minut myös Instagramista, Pinterestistä, Twitteristä ja at{minesta}.

4 kommenttia