MYJUW UUDESSA OSOITTEESSA JA LUMOBLOGEISSA

Minä täällä ihan uudessa osoitteessa. Kerrassaan jännittävää! Uudet tuulet puhaltavat blogirintamalla vieläpä näin aivan lasketun ajan kynnyksellä (39 raskausviikkoa täynnä). Eikö se usein niin ole, että kaikki tapahtumat kasaantuvat samaan ajankohtaan?! Olin epävarma ehdinkö blogimuuttoa toteuttamaan melkoisen tiukalla aikataululla, vai ehtiikö uusi tulokas näkemään päivän valon ennen blogia. Toistaiseksi täällä ollaan yhtenä kappaleena. 

Muutto tuo aina mukanaan pientä totuttelua ja niin tässäkin tapauksessa. Vanhan blogin sisältöä saadaan toivon mukaan tuotua tänne uuteen osoitteeseen jossakin vaiheessa enemmän kuin muutaman jo siirretyn postauksen verran. Tärkeintä on nyt, että blogi päivittyy tästä päivästä lukien tässä osoitteessa. Toivottavasti te kaikki vanhat lukijat löydätte tänne ja kaikki uudet lukijat ovat myös enemmän kuin tervetulleita.

Eikä siinä vielä kaikki! Blogimuuton lisäksi olen saanut kunnian tulla valituksi Lumobloggaajien ihanaan blogiyhteisöön, jossa saan jakaa intohimoni blogaamiseen mahtavien kanssabloggaajien rinnalla.

Lumoblogit on 1.5.2015 avattu yhtiöittämätön ja voittoa tavoittelematon blogietusivu, joka on pienten lasten äitien hartiavoimin rakentama.

Lumoblogeja voi seurata osoitteessa www.lumoblogit.com sekä Facebookissa ja Instagramissa.


Tuntuupas hyvältä olla täällä!2 kommenttia