DESIGN MARKET

Hieman mietin, että mahdanko jaksaa Design Marketia tänä vuonna tämän jättiläisruhoni kanssa. Lopulta kuitenkin kiinnostus ja uteliaisuus vei voiton ja suuntasin sunnuntaina kohti Kaapelitehdasta. Vähiten vaakakupissa ei painanut se, että tajusin tämän olevan viimeisiä kertoja vähään aikaan, kun pääsen yksin yhtikäs mihinkään. 

Ja huh mikä ryysis siellä oli. Eteenpäin pääsi vain valtavan ihmismassan viemänä. Hikikarpaloilta ei voinut välttyä enkä usko sen johtuneen ainoastaan olomuodostani. Napsin kuvia sieltä täältä ihmisvirran mukana lilluessani ja jotain pientä ostostakin sain tehtyä. Kotiin päästyäni olin aivan loppu. 
designverstas Omana


Emma Shop

Fyran

Hile design

Garden Glory-puutarhaletku (OMA SHOP)

Entisenä Turkulaisena tämä kieltämättä iskee meikäläiseen;). Saana ja OlliJalo Helsinki

Tärähtäneet Ämmät

Tärähtäneet Ämmät

Jenni Inkerioisen suunnittelema Vakaa-valaisin

4 kommenttia

 1. Moi! Päädyin googlaamalla Lilyn blogipostaukseesi NUD:in betonisesta Base-valaisimesta, mutta kopsaan kommentin nyt tänne:
  "Moikka! Vieläkö lamppu on käytössä? Itse harkitsin Katokosta tilaamista liian pitkään - ei löydy enää valkoisella tai harmaalla johdolla :/ Saakohan näitä ostettua jostain Helsingissä tai haluaisitko kenties myydä omasi?" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja lisäisin vielä että jos viitsit niin vastaatko mun blogiin Lilyyn, sillä en välttämättä muista tulla täältä katsomaan myöhemmin :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kannattaa joskus käydä jos et ole käynyt, vaikka ihmisiä onkin ihan tuhottomasti

   Poista