REMONTIN JÄLJEEN OSA 5: VIERASHUONE / AFTER RENOVATION PART 5: GUEST ROOM

Kotimme esittely jatkukoon. Edetään pikkuhiljaa huone kerrallaan. Tänään vuorossa vierashuoneemme, jota myös työhuoneeksi voi kutsua. Vierashuone sijaitsee talon lisäosassa keskikerroksessa, joka on talomme sisääntulokerros ja josta löytyvät myös keittiö sekä olohuone. Tässä huoneessa saa useimmiten olla rauhassa (ainakin Pojun nukkumaan menon jälkeen:)) ja täällä nämä blogipostaukseni syntyvät.
Huone ei kaivannut paljoakaan remonttia, vaan huoneeseen oli juuri edellisen asukkaan toimesta vaihdettu lattialaminaatit lautaan ja seiniltä poistettu puolipaneelit. Ennen-kuvia minulla ei valitettavasti ole teille esittää. Maalasimme huoneen seinät ja lattian uudestaan ja lisäsimme vaatekomerorivistöön yhden komeron lisää sekä uusimme lämpöpatterin. Patterit päivitimme remontin yhteydessä talon jokaisesta huoneesta ja viime viikonloppuna saimme kaikkiin ikkunoihin viimeinkin sälekaihtimet. Kesällä verhottomuus ei niinkään haittaa, koska illat ovat niin valoisia (makuuhuoneissa on kyllä pimennysrullaverhot), mutta syksyn saavuttua ja iltojen pimetessä mustat aukot seinissä tuntuvat jotenkin kylmiltä ja olo on vähän niin kuin akvaariossa. Mitään ei näe, kun yrittää tihrustaa ulos pimeyteen, mutta kaikki ulkoa näkevät kyllä sisälle. Tosin ei täällä meillä päin paljoa liikettä ikkunoiden ulkopuolella taida olla illan pimetessä:). 
Kuormalavoista tehty sänky oli meillä jo aikaisemmassakin asunnossa vieraiden sängyn virkaa toimittamassa klik. Tykkään tästä niin kovasti, että halusin lavat myös tähän kotiin. Mieheni on asiasta eri mieltä kanssani, mutta en kuuntele;).
Tämä vanha lipasto lojui hetken aikaa vanhempieni autotallissa ja vielä vanhan asuntommekin autotallissa, kun se kirpparilta pakko oli ottaa mukaan. Sille ollut tilaa silloisessa kodissa, mutta minulla oli ihan selkeä visio lipaston paikalle sitten joskus siellä uudessa kodissa, missä on valkoinen lattia. Ja kyllähän lipastolle paikka aika pian löytyikin, kun kuin ihmeen kaupalla uuden kodin valkoisine lattioine löysimme.
Näitä kuvia katsellessani voin todeta, että huoneessa on aikamoinen kokoelma kirpparilöytöjä ja DIY-juttuja.

Mitäs tykkäätte? Vai tykkäättekö?


Voit seurata blogiani Facebookissa ja Bloglovinissa.
Lisäksi löydät minut myös Instagramista, Pinterestistä ja Twitteristä.

Ei kommentteja