AFTER RENOVATION OSA 3: MAKUUHUONE / AFTER RENOVATION PART 3: BEDROOM

Talomme yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, joiden välinen seinä oli purettu jo aikaisempien asukkaiden toimesta. Mekin päätimme olla rakentamatta huoneiden välille seinää. Huoneita erottaa nyt ainoastaan muuri ja Pojun huoneen puolella vaatekomero sekä laatikosto. Poju pääsee vielä hyvin kulkemaan huoneeseemme vinon katon alitse ja tuo reitti onkin Pojulla välillä käytössä öisin, kun mielikuvitus saa vallan. Olemme todenneet seinättömyyden hyväksi ratkaisuksi tässä elämän vaiheessa. Kyllä sen seinän siihen sitten saa, jos tarve joskus niin vaatii.
Suurin urakka makuuhuoneiden remontoinnissa oli katon tukiparrujen vaihtaminen uusiin ja lautalattian asentaminen laminaatin tilalle. Meidän huoneen puolelta vaihdettiin myös vanha ikkuna uuteen. Pojun huoneen ikkunan joku oli jo joskus vaihtanut. Vanhat alkuperäiset ikkunat olivat ihanat, mutta eivät enää kovinkaan energiatehokkaat, joten päätimme niistä luopua.
Vaatesäilytys on ratkaistu vaaterekillä ihan sellaisenaan sekä Ikean korihyllyillä vinokaton alla, eteen vedettävien verhojen takana 
Voit seurata blogiani Facebookissa ja Bloglovinissa.
Lisäksi löydät minut myös Instagramista, Pinterestistä jaTwitteristä.

Ei kommentteja