DIY-KUORINTAVOIDETTA JOULULAHJAKSI ESKARIN TÄDEILLE

Olen aina viimetingassa näiden lahjojen kanssa. Ensin mietin pääni puhki, että mitä tällä kerralla keksisin ja sitten alan viimeisenä mahdollisena päivänä haalimaan tarvikkeita kasaan ja toteuttamaan ideaani. Tänään pohdiskelun jälkeen päätin lopulta tehdä eskarin hoitajille ja opettajille itse ihon kuorintavoidetta.


Kipaisin kaupasta lasipurkit ja voiteen ainesosia ja kiiruhdin kotiin toteuttamaan ideaani. Netistä vähän haeskelin erilaisten tee-se-itse-voiteiden ohjeita ja niitä mukaillen tein oman voiteeni. Tämä on todella helppo toteuttaa ja ohje kuuluu näin:


KOOKOS-PIPARMINTTU-KUORINTAVOIDE

noin 500 g kookosöljyä
1 kg hienoa sokeria
4 rkl juoksevaa hunajaa
5 tippaa 100 % piparminttuöljyä

Sulata kookosöljyä hieman mikrossa. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja annostele lasipurkkeihin ruokalusikalla.

Paukuttelin Dymolla simppelit tarranauhat etiketeiksi purkkeihin kertomaan sen sisällöstä.





Käärin voidepurkit sellofaaniin suklaakonvehtien kera. Kietaisin paketit narulla kiinni ja pujotin narun alle pätkät eukalyptuksen oksaa koristeeksi.


Lopuksi kiinnitin jokaiseen pakettiin kortin. Pakettikortit tulostin Annika Välimäen blogista täältä. Tulostin kortit ihan tavalliselle paperille ja liimasin ne kaksinkerroin taitetuille kartonkisille korttipohjille, jotta sain niistä kestävämmät ja kortin sisään oli kiva kirjoittaa joulutervehdys kullekin lahjan saajalle.





Voit seurata blogiani Facebookissa ja Bloglovinissa.
Lisäksi löydät minut myös Instagramista, Pinterestistä ja Twitteristä.

1 kommentti

  1. Ihana idea, voi kun muistaisin tämän vielä ensi jouluna. :)

    VastaaPoista