TERASSILLA


Vitsit miten upeat kelit taas on. Aurinko porottaa siniseltä taivaalta ja mittarin lukemat kohoavat hellerajoille. Niin ihanaa.

Laitoin Typyn päikkäreille ja nappailin kuvia terassistamme. Terassille on annettu alustavasti purkutuomio. Tarkoituksenamme on jossakin vaiheessa julkisivuremontin yhteydessä rakentaa kokonaan uusi terassi samalle korkeudellu, kuin keskikerroksen lattia. Olisi paljon kivempi astua olohuoneesta suoraan terassille eikä tarvitsisi kivuta alas jyrkkiä portaita. Se olisi pienten lastenkin kanssa huomattavasti turvallisempaa. Oven tilalla on ollut ennen ikkuna ja kulku terassille on ollut pääoven kautta. Aikaisemmat asukkaat ovat puhkaiseet ikkunan tilalle oven, ja luonnollisesti terassille pääsy on vaatinut portaiden rakentamisen.

Terassimme on todella vanha ja sitä reunustaa ihanasti Villiviini ja Alppikärhö. Uuden terassin rakentaminen tarkoittaisi näistä villeistä köynnöspöheiköistä luopumista. Saattaa olla, että uutta terassia odotellaan kuitenkin vielä jokunen tovi;).Voit seurata blogiani Facebookissa ja Bloglovinissa.
Lisäksi löydät minut myös Instagramista, Pinterestistä, Twitteristä ja at{minesta}.

1 kommentti