PARASTA JA PAHINTA KEITTIÖSSÄMME SEKÄ ARVONTOJEN VOITTAJAT

Moi kaikki piiitkästä aikaa! Nyt on ollut kyllä blogi ihan liian hiljainen jo yli kuukauden. Jotenkin kaikki mehut ovat olleet aivan tiessään. En ole saanut itseäni istutettua tietokoneen ääreen lainkaan koko kuukauden aikana, saatika juurikaan tarttumaan kameraan. Pojun synttäreitä vietettiin ja silloin tuli heiluttua kameran kanssa, mutta muuten on ollut kyllä aika vaisu meininki. Synttärikuvia tulette näkemään vielä, mutta nyt on keittiökuvien aika. 

Olen jemmaillut näitä kuvia blogin luonnoksissa viime keväästä. En tajua, miten ne on sinne jääneet. Tajusin, etten ole kuvia keittiöstä juurikaan täällä blogissa jaellut. Vaikka nämä kuvat ovat jo lähes vuoden takaisia, ei keittiö ole suuren suuria muutoksia tässä ajassa kokenut.






Muutimme kotiimme lähes kolme vuotta sitten ja sitä ennen teimme melko suuren remontin, johon kuului myös keittiön uusimista. Postauksen keittiön muutoksesta löydät täältä



Parasta keittiössämme on mielestäni avohyllyt, jotka ovat osoittautuneet todella käteviksi arjen askareissa, kun käyttöastiat ovat kädenulottuvilla koko ajan. Hyllyistä on ehkä ärsyttävä pyhkiä pölyjä, mutta hyllyjen järjestyksessä pitäminen ei ole ollut lainkaan haastavaa. Avohyllyistä en siis ihan helpolla luopuisi. Toinen asia, joka keittiössämme erityisesti viehättää on se, että keittiö on olohuoneen kanssa yhtenäistä tilaa. Käytännössä arkemme pyörii kotona ollessa keittiössä sekä olohuoneessa. Ja koska taloamme ei ole hirmuisilla neliömäärillä siunattu ja koska kotimme kolmesta makuuhuoneesta kaksi sijaitsee yläkerrassa, on ihmeellistä miten vähillä neliöillä neljä henkeä pärjää. No joo. on pihassa toki miehen  oma "miesluola", eli autotalli, joka tuo selkeästi lisää "hengitystilaa" kummallekin perheemme aikuiselle;).


Ja yksi asia, joka on ehdottomasti parasta keittiössämme ja ihan koko kodissamme, on valoisuus. Vaikka valkoiset lattiat ovat jo kovin kolhuiset ja AINA likaiset, on niiden tuoma valoisuus asia, jota vaalean lattian huonoista puolista huolimatta arvostan suuresti.



Jos nyt alkaisin tehdä keittiöremonttia, tekisin varmasti monia asioita toisin. Lähtökohtahan oli se, että emme uusineet keittiön laatikostojen runkoja lainkaan, vaan ainoastaan laatikkojen etulevyt sekä työtasot. Jopa välitilan laatoitus on edellisten asukkaiden jäljiltä paikoillaan. Ja josta muuten satun edelleen pitämään kovasti. No mutta keittiöremonttia ei ole aikomusta tehdä muutamiin vuosiin, joten tällä keittiöllä mennään eikä minulla suurempia valittamisen aiheita olekaan. 




Ainoa asia, joka keittiössämme tällä hetkellä ehkä vähän rassaa, on säilytystilan vähyys, mutta sekin olisi kai hoidettavissa tavaroiden karsimisella;).

Yläkertaan menevien rappuje alla on avointa säilytystilaa, jonka olemme ottaneet keittiön käyttöön. Tilassa on tällä hetkellä varastohylly sekä tarjoiluvaunu, jotka ovat molemmat aika epäkäytännöllisiä ratkaisuja. Suunnitelmissa on asentaa rappusten alle seinään kiinnitettäviä hyllylevyjä, jolloin ne saisi ylettymään koko matkalle matalampaankin osaan ja tilan saisi paremmin hyötykäyttöön. Yksi vaihtotehto olisi umpinaisten kaapien ja/tai laatikoiden asentaminen, mutta en ole siitäkään ihan varma. No koska tässä ei nyt muutenkaan ole tuntunut olevan kiire mihinkään, luulen, että tämäkin saa vielä hetken muhia tuolla pääkopassa.








Ja hei nyt viimeinkin on aika julkistaa jo enne joulua postaamieni arvontojen voittajat. Everyday Designin Boxin arvonnassa onni potkaisi Mirella Hölttää ja Desenion julistearvonnassa onnetar suosi Susanna Postia. ONNEA VOITTAILLE JA KIITOS KAIKILLE ARVONTOIHIN OSALLISTUNEILLE! Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.


Voit seurata blogiani Facebookissa ja Bloglovinissa.
Lisäksi löydät minut myös Instagramista, Pinterestistä, Twitteristä ja at{minesta}.

1 kommentti

  1. Aivan mahtavaa. Ihana uutinen juuri ennen nukkumaanmenoa. =)
    Ja kaunis kiitos onnettarelle!
    Palaan asiaan meilitse.

    VastaaPoista