VUODEN EKAT KUULUMISET



Täällä on uusi vuosi alkanut jotenkin tahmeasti. Kotona en ole saanut aikaiseksi juuri mitään. Tosin eipä kotona ole tullut vietettyä vasta kuin pari päivää vuoden vaihteen jälkeen. 

Epämääräisiä vaatekasoja lojuu siellä täällä, viikonlopun reissukassi on purkamatta vierashuoneen lattialla ja vuori puhtaita pyykkejä odottaa pääsyä viikattuina kaappeihin. Joulukuusi, -valot ja -koristeet saivat lähteä jo viime viikolla, mutta nyt nekin lojuvat vierashuoneessa odottamassa, että joku veisi ne varastoon, siis kuusta lukuunottamatta.


On ärsyttävää huomata, miten epäjärjestys kotona saa minut ahdistumaan paljon helpommin kuin silloin, kun olin työelämässä. Nyt kun näitä nurkkia tuijottelee päivät pitkät, sitä nyppisi pienimmätkin leivän murut lattioilta, jos siihen vaan olisi voimia ja aikaa. Tämä ihana pieni tyttönen ihanan isoveljensä kera kun tuppaavat viemään suurimman osan energiastani sekä ajastani. 

Yritän siis sulkea silmäni epäjärjestykseltä, olla valittamatta ja nauttia tästä loppujenlopuksi lyhyestä vauva-ajasta. Ja kyllähän minä vähäisen vapaa-aikani kuitenkin vietän mieluummin lenkkipolulla tai salilla kuin kotinurkkia luuttuamassa. 

Ensi viikon lopulla olisi tarkoitus juhlia Pojun 6-vuotissynttäreitä, joten jospa siihen mennessä saisi tehtyä jonkinnäköisen ryhtiliikkeen täällä kotonakin. 


Kuvien eucalyptuksetkin ovat jo tainneet kuivua pystyyn joulun jäljiltä. 


Ei kommentteja