LÄMPIMÄMPÄÄ JOULUA: JOULULAHJAT PÄIVÄKODIN TÄDEILLE


Meillä on ollut tapana muistaa Pojun hoitajia pienellä lahjalla sekä keväisin että jouluisin. Mielestäni lahjan antaminen on vähintä miten voimme osoittaa kiitollisuutta heidän tekemästään upeasta työstä lapsemme kanssa. Kyse ei suinkaan ole suuren suurista lahjoista, vaan ennemminkin mennään ajatus on tärkein-teemalla. Yhtenä keväänä annoimme keksiainekset purkissa kun taas yhtenä jouluna hoitajat saivat punaviinipullot.

Tällä kerralla innostuin tekemään jouluista rocky roadia. Käärin herkkupalat pahvilautasella sellofaaniin ja mukaan sujautin lisäksi Marimekon kivan näköiset servettipaketit. Piparminttukepit ja kuusen havut vielä koristeiksi ja lahjat ovat valmiit. 


JOULUINEN ROCKY ROAD

200-250 g Fazerin sinistä
200 g valkosuklaata
100 g Taloussuklaata
noin 10 piparkakkua
100 g kuivattuja karpaloja


 Murenna piparit ja leikkaa karpalot pienemmiksi.
Sulata suklaat yksitellen ja kaada kerroksittain esimerkiksi leivinpaperilla päällystetylle lautaselle. Laita suklaakerrosten väliin piparin muruja ja karpaloita. Jäähdytä jääkaapissa vähintään tunti. Leikkaa veitsellä palasiksi.

Tuli muuten tosi makeita:P!


Tämä postaus on osa Lumoblogien #lumohaastetta, jossa on kuukausittain vaihtuvat teemat. 
Joulukuun #lumohaasteen saatesanoina ovat "Lämpimämpää joulua". Joulukuussa emme vedä villasukkia vain omiin jalkoihin, vaan haastamme jokaisen tekemään jotain hyvää joka tuo iloa toiselle ja lämmittää yhtä lailla niin saajan kuin antajansakin mieltä. 
Sinäkin voit osallistua linkkaamalla teemaan sopivan blogipostauksesi Lumojen Facebook-sivulle tämän kuvan alle tai jättämällä sinne muuten vaan omia ajatuksia auttamisesta.

4 kommenttia