KUUSI LASIPURKISSA


Joulunodotus alkaa nostamaan ilmeisesti päätään täällä meilläkin, kun aloin kaipaamaan havuja sisustukseen. Nappasin lenkin varrelta pienen kuusen alun mukaani ja laitoin sen lasipurkkiin. Kuusi kasvoi aivan tien vieressä pahassa paikassa metalliaidan alla, joten ajattelin että en tee väärin, jos sen siitä pois nyppäsen.

Lisäsin vielä pallovalot taulun päälle ja sain hieman talvisemman tunnelman olkkariimme. Mun mielestä näyttää aika kivalta. Mitäs sä oot mieltä?2 kommenttia

  1. Moikka. Kuule näin kohta maaliskuussa tuli vaan mieleni, että mites tuon kuusen kävi, jaksoiko se kuinka pitkään purkissa? Nakkasitko pihalle hyväkuntoisena nuutinpäivänä vai vieläkö se mennä porskuttelee? Mä jotenkin aina kiinnyn meiän joulukuusiin enkä mitenkään malttais pistää niitä pihalle, niin oiskohän tässä ratkaisu valmiina ens joulua varten? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heitin kuusen pois aika pian vuoden vaihteen jälkeen. Kyllä se alkoi jopa kasvamaan uutta, mutta havuja putoili sen verran että oli parempi heittää kuusi menemään.

      Poista