REMONTIN JÄLKEEN OSA 6: ETEINEN / AFTER RENOVATION PART 6: HALLWAY

On aika jatkaa jälleen remontin jälkeen-postauksilla. Tällä kerralla esittelen teille kotimme eteisen. 
Eteisessä muutoksen kokivat lähinnä seinät, eli ne saivat uuden valkoisen maalipinnan ylleen. Poistin alla olevassa kuvassa näkyvän tapetin, koska se ei vain yksinkertaisesti sopinut koko talossa vallitsevaan musta-harmaa-valkoiseen kokonaisuuteen.
Rakensin vaaterekin itse vesiputkista, josta postasinkin jo aikaisemmin täällä. Muutama viikko sitten viimeistelin rekin mustalla maalilla. Kenkähyllyiksi laitoin aikaisemmassakin kodissa olleet vanhat kukkalaatikot sekä näppärästi lisätilaa kengille sai vielä Ikean roikkuvasta hyllystä. Halusin tilaan avovaatesäilytyksen, koska en osannut kuvitella sinne umpinaisia kaappeja. Onhan tuo toki aina haasteellisempaa pitää siistinä;). 
Eteisessä oli alunperin valkoinen laattalattia ja sen annoimme jäädä. Maalasin vain laattojen rumat ruskeat saumat harmaalla saumatussilla. Tosin tussista loppui väri kesken eikä olla vieläkään hankittu uutta tussia, eli saumojen viimeistely odottaa. 
Peilin taustaseinä oli myös aluksi valkoinen, mutta lopulta päätin maalata sen mustaksi samaan aikaan kun maalasin vaaterekinkin. Mielestäni seinä toimii sarvien kanssa paljon paremmin mustana kuin valkoisena. Heitin vielä juhlavalot sarviin tuomaan tunnelmaa eteiseen.Voit seurata blogiani Facebookissa ja Bloglovinissa.
Lisäksi löydät minut myös Instagramista, Pinterestistä ja Twitteristä.

Ei kommentteja