ROTTINKISÄNKY
Koska asumme talossa, jossa makuuhuoneet sijaitsevat yläkerrassa, halusin vauvalle sängyn myös alakertaan, olohuoneeseemme. 

Jo hyvissä ajoin ennen vauvan tuloa tiedustelin asuinalueemme Facebook-kirpparilta olisiko jollakin myydä tai lainata meille vauvan ensisänkyä. Hakusessa oli joko rottinkinen tai metallinen sänky. Kävi niin hyvä tuuri, että eräs kirpparin jäsen oli halukas pääsemään väliaikaisesti eroon varastossaan lojuvasta sängystään. Sänky sattui olemaan juuri sellainen mitä olin havitellutkin ja niinpä kävimme hakemassa sängyn lainaksi. 

Sänky on kotimaisen Annansilmät-Aitan valmistama ja mielestäni todella kaunis. Kovin pitkä sängyn käyttöikä ei yhdellä lapsella ole, mutta vauvan ensimmäisiksi kuukausiksi juuri hyvä. 

Vauva ei sängyssä nuku läheskään päivittäin, mutta koska vauva nukkuu vielä melko paljon, on kiva että hänellä on nukkumapaikka myös asuinkerroksessa, missä oleskellaan päivisin. Pisimmät päiväunet maistuu parhaiten ulkona vaunuissa ja yöunet pääosin pinnasängyssä makuuhuoneessamme. 6 kommenttia

 1. Voi miten kaunis! Siro ja herkkä, ja ihanaa suomalaista käsityötä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin aika ihana:). Kyllä suomalainen käsityö on kaunista.

   Poista
 2. such a cute baby's room

  http://hashtagliz.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hey Liz it's our livingroom not baby's room :). We only have babycot in the livingroom as our bedrooms are upstairs.

   Poista
 3. Oi meillä on tää sama sänky samalla reunapehmusteella. Tää kolmas lapsi, nyt 9kk, ei nukkunut siinä yhtään yötä. Äiskän ja iskän välissä köllii kaikki yöt vieläkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meilläkään montaa kertaa päikkäreitä tässä sängyssä ole otettu, mutta onpahan paikka mihin laskea lapsi (muu kuin lattia) sitten kun alkaa kääntyilemään, niin eipä putoa sohvalta:).

   Poista