NOSH-VAATEKUTSUILLAOlin Nosh-vaatekutsuilla viime lauantaina Ollie-blogin Sallan kauniissa kodissa. Salla oli loihtinut pöydän koreaksi ja siinä herkutellessa hypisteltiin samalla kivan näköisiä vaatteita. Tämä taisi olla ensimmäinen kertani kyseisen vaatemerkin kutsuilla ja ihan ensimmäinen kerta, kun tapasin myös Lumoblogeissa bloggaavan Sallan. En ihan kauheasti ole yleensä lämmennyt kotimyyntikinkereille enkä sellaisia ole koskaan itse pitänyt. Uskaltauduin kuitenkin tuikituntemattomien naisten kansoittamille kutsuille ja kun en satu olemaan ihan ujoimmasta ja hiljaisimmasta päästä, juttua riitti ja sain mukavia uusia tuttavuuksia.


Nosh valmistaa vaatteita naisille sekä lapsille. Nosh edustaa ekologisuutta sekä eettisyyttä. Kaikki vaatteet on sunniteltu Suomessa ja valmistettu vastuullisesti luomupuuvillasta Portugalissa. 


Noshin kevät-kesä 2016-malliston kuosit ovat kivan pirtsakoita, mutta ei liian räikeitä. Noshin ihanan räväkkä esittelijä, Marika, kertoi kuoseista ja materiaaleista mukavan lyhyesti, mutta ytimekkäästi. Sen suurempia shoppailuja en tehnyt, mutta yhden kesäbodyn kotiutin Typylle. Voitteko kuvitella se on pinkki:D.

Täytyy vähän hehkuttaa, että olin eilen stailaamassa ja kuvaamassa yhtä myynnissä olevaa täysin remontoitua omakotitaloa. Instagramista löytyy jo muutama ottamani kuva kohteesta. Postailen aiheesta vielä lisää kunhan ehdin.

Mukavaa maanantai-iltaa!

4 kommenttia

 1. Kivoja kuvia! Tykkään tästä NOSHin mallistosta kovasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä oli munkin mielestä yllättävän kiva mallisto.

   Poista
 2. Kiva kun pääsit tulemaan, oli tosi kiva tavata!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä täällä taas matti-myöhäisenä vastailen..
   Oli kyllä kiva päästä teillä käymään ja tavata :)

   Poista