6-VUOTIAAN KAVERISYNTTÄRIT JA JÄÄTELÖBUFFET


Kaverit alkavat olla 6-vuotiaalle päivä päivältä tärkeämpiä, joten kaverisynttärit on tämän ikäiselle iso juttu. Meillä synttäreitä oli viettämässä Pojun neljä ystävää kahden estyttyä tulemasta. Pidimme tällä kertaa kutsuttujen määrän tosi minimissä, jotta meno olisi vähän rauhallisempaa ja omat voimat säästyisivät:). Hienosti viiden pojan yhteisleikit sujuivatkin.


Koska kakku on harvemmin lasten mieleen, päädyimme tarjoilussa helppoon ja herkulliseen jäätelöbuffettiin. Taioimme lasten kanssa jäätelöannokset triojäätelöstä, kinuski- ja suklaakastikkeista, nonparelleista, mansikkavohveleista, vaahtokarkeista, kermavaahdosta ja pätkispaloista. Kukin sai koristeeksi annoksensa päälle vielä päivänvarjon.
Jäätelön lisäksi tarjolla oli helppoja nakkipiiloja sekä popcorneja ja karkkia. Kaverisynttärien tarjoilun saa helposti valmistettua, sillä tämän ikäiset syövät loppujen lopuksi melko vähän leikkien ollessa prioriteetti numero yksi.Osa jäätelökipoista oli aikoja sitten hankkimiani, joiden kyljessä luki "feels like summer.." Juhlapäivänä ulkona oli kymmenisen astetta pakkasta, joten ei se ihan kesältä tuntunut, ellei stten sulkenut silmiä ja ihan tosissaan yrittänyt kuvitella tuntevansa jäätelökipon hikoilevan auringon paahteessa ja meren tuoksua sieraimissa:D.


Vieraat saivat kotiin lähtiessään mukaansa pienet pussukat, joissa oli makeisia sekä pimeässä hohtava valotikku.


Ei kommentteja