VAUVAVUOSI ELÄMÄSTÄNI


Elämäni nopein vuosi on takana. Kuopuksemme vauvavuosi nimittäin. Aika ei ole ikinä, koskaan kulunut näin nopeasti. Ei edes esikoisen vauvavuosi ollut ohitse tällaisella vauhdilla. En oikein meinaa pysyä mukana enää. Ai, että meillä ei ole enää muka vauvaa!?!? 

Vuoteen on mahtunut ihan mielettömästi kaikkea. Ennen kaikkea tunteita laidasta laitaan. Olen vetistellyt viikatessani pieneksi jääneitä vaatteita pois ja palannut yhä uudelleen tuijottamaan videota Typyn ensinaurusta.
 Riittämättömyys, väsymys ja syyllisyys ovat olleet jostain syystä ehkä tämän vuoden eniten pinnalla olleita tunteita. Mutta kyllä onnistumisen tunne ja onnellisuus ovat myös aika ajoin vahvasti nostaneet päätään. Onneksi. 

Nyt rinnassani on melkoisen ahdistava painon tunne. On aika päästää irti vauvavuodesta. Näin.
 

Voit seurata blogiani Facebookissa ja Bloglovinissa.
Lisäksi löydät minut myös InstagramistaPinterestistä sekä Twitteristä.

3 kommenttia

 1. Poikani täyttää huomenna puoli vuotta ja tajusin taannoin kipeästi, että aika tosiaan kuluu nopeasti. Vaikka päivisin on joskus tyhjää, poika kasvaa silti hirveää vauhtia. Aika, voisitko pysähtyä. No, onneksi jokainen tuleva kehityscvaiohe vauvavuoden jälkeenkin on hieno. Olet tehnyt upean kuvakollaasin!

  VastaaPoista
 2. Kiitos:)!
  Ajan kulua ei tosiaan valitettavasti voi pysäyttää. olet oikeassa, että jokainen kehitysvaihe on hieno ja viikko, kuukausi tai vuosi lisää ikää lapselle tuovat aina mukanaan jotain uutta ja ihmeellistä.

  VastaaPoista
 3. Lasten kanssa päivät on pitkiä ja vuodet lyhyitä... Onnea sinne talon justiinalle :)

  VastaaPoista