PINKKI PIRISTYS HUIPPUKAMPAAJALLA

Kyllä ihminen voi olla sitten ihmeellinen, kun se muuttaa mieltään tämän tästä. Tai ainakin minä olen. Ensin kasvatin hiuksiani malttamattomana, että saisin ne kiinni ja olisivat siten helpot vauvan kanssa. Kun hiusten mitta oli lopulta täysi, niin oli minunkin mittani ja totesin, ettei pitkät hiukset ensinnäkään sovi minulle eikä muutenkaan ole oikein minun juttuni. Hiusten pituuden lisäksi olin aivan kypsä hiusteni väriin, joka vuosien värjäämisen ja blondaamisen jälkeen oli saanut olla oman värisensä niin kauan kuin hiuksiani olin kasvattanutkin, eli lähemmäs kaksi vuotta. Tai ainakin puolitoista. Ja tässä iässä niitä harmaitakin hiuksia alkoi ilmaantua päähäni vaivihkaa. Haiven kerrallaan niitä yritin välilä nyppiä pois.

Kaipasin niin jotain piristytä ulkonäkööni ja päätin, että nyt olisi taas aika palata lyhyeen malliin ja jokin aivan uusi värikin olisi tervetullut. Viimeinen niitti oli, kun näin ystäväni hiukset hänen kampaajakäyntinsä jälkeen ja siinä se sitten oli, se malli minkä minäkin haluaisin. Ajatus pinkistä väristä vahvistui mielessäni ja niinpä otin yhteyttä Siiriin, joka pyörittää omaa kampaamoyritystään Hiushuone SH:ta Somerolla. Ystäväni oli käynyt myös Siirillä uuden hiusmallinsa leikkauttamassa, joten saatoin vain sanoa "Pistetään samanlainen":D. 

Siiri on valmistunut parturi-kampaajaksi vuonna 2014. Vaikka Siirin valmistumisesta on aikaa melko vähän, on hänelle kertynyt jo paljon kokemusta erilaisista hiusalan kilpailuista. Hän on voittanut opiskelijoiden Suomenmestaruuden vuonna 2014 ja samaisena vuonna hän on saanut itselleen Taitajien Taitaja-tittelin. Siiri edusti Suomea Euroopan mestaruuskisoissa Ranskassa myös vuonna 2014 ja pokkasi sieltä pronssia. Tällä hetkellä Siirillä on tähtäimessään vuoden 2017 MM-kisat Abu Dhabissa.Siiriltä sujuu upeasti niin leikkaukset, värjäykset, permanentit, hiustenpidennykset kuin kampauksetkin. Ja kyllä voin sanoa, että Siiri on rohkea ja huikea alan ammattilainen, jolta ei intoa ja visuaalista näkemystä puutu. Ja mikä parasta, vaikka Siiri ratsastaa trendien aallon harjalla, ei hän siitä huolimatta lähde revittelemään liikoja, vaan sanoo suoraan, jos jokin ei hänen mielestään sovi. Tyyliehdotukset häneltä ei lopu.Tästä siis lähdettiin liikkeelle. Hiukseni olivat melko tummanruskeat harmailla haivenilla höystettynä (miten ihmeessä noita harmaita onkin näissä kuvissa näin paljon;)).Ensimmäinen etappi oli hiusten lyhentäminen. Vielä ei päädytty lopulliseen mittaan, vaan vähennettiin hiusten pituutta ennen värjäämistä.Tässä aikaisempi kuontaloni makaa kasassa lattialla. Kevenipä melkoisesti.


Hiusten lyhennyksen jälkeen hiuksiini levitettiin vaalennusaine...


... ja näin "kivan" lämpöisen sävyinen oli lopputulos vaalennuksen jälkeen. Pohja oli kuitenkin jo oikein hyvä päävärille eikä enempään vaalennusta tarvittu. Onneksi.


Pinkki väri levitettiin hiuksiini ja jännittyneinä jäimme odottamaan lopputulosta. Siinä odottaessa kipaisin hiusväri päässäni imettämään Typyä, joka oli Mammalla hoidossa. Se pinkki huvittavan näköinen viuhahdus Someron keskustassa olin siis minä, jos jotain jäi mietityttämään :D.Lopulta pääsimme näkemään värjäyksen tuloksen ja molempien mielestä sävy onnistui jopa paremmin kuin osasimme odottaa.


Tässä lopputulos viimeisteltynä. Jännä juttu, peiliin katsoessani tuntu kuin  olisin saanut puuttuvan osan itseäni takaisin. 
Vai mitä te olette mieltä, hitti vai huti?Hiushuone SH löytyy myös Facebookista ja nettisivut löytyvät täältä. (Hinnasto on päivityksen alla, joten mikäli varaat itsellesi aikaa, kannattaa palvelun hinta varmistaa kysymällä.)

*postaus totetutettu yhteistyössä Hiushuone SH:n kanssa.


Voit seurata blogiani Facebookissa ja Bloglovinissa.
Lisäksi löydät minut myös Instagramista, Pinterestistä, Twitteristä ja at{minesta}.

Ei kommentteja