VIIHDYTTÄVÄ LASTENKIRJA LUKUTOUKILLE: SARA MATKALLA KALIFORNIASSAMinun on pitänyt vinkata tästä kirjasta jo viime vuoden puolella, mutta arjen pyörteissä se on aina vain siirtynyt tuonnemmaksi. 

Sara matkalla Kaliforniassa on ihastuttava lastenkirja, joka tempaa lukijan mukaan aurinkoiselle lomamatkalle Kalifornian lämpöön. Kiehtovan ja realistisen tarinan lisäksi kirjan avulla voi opetella englantia. Kirjan sivuilta löytyy hyödyllisiä englanninkileisiä sanoja ja sanontoja. Kirja on oivallinen lapsille, jotka ovat jo oppineet itse lukemaan, mutta myös pienemmät kuuntelijat eläytyvät helposti kirjan tapahtumiin ja toistavat perässä englanninkielisiä sanoja. Meillä tätä on luettu iltasaduksi jo useampaan otteeseen.Sara matkalla Kaliforniassa on espoolaisen Outi Hongiston ensimmäinen julkaistu teos. Idean kirjaan Outi on saanut oman lapsensa matkakokemuksista. 

Terese Bast on puolestaan kuvittanut kirjan hauskoilla ja värikkäillä kuvilla. Kirjan voi tilata omaksi tai vaikka lahjaksi esimerkiksi täältä

Iloisia lukuhetkiä!*Kirja saatu bloginäkyvyyttä vastaan.

Ei kommentteja