RISTIÄISET

Kerroin jo viime postauksessa ristiäisten jälkeisestä väsymyksestä ja nyt on viimein aika paneutua itse ristiäisiin.

Vietimme Typyn ristiäisiä kotonamme viikko sitten lauantaina. Tilaisuus alkoi vasta kello 15, joten Typy ehti ottaa kunnon päikkärit ennen "koitosta". Itselle meinasi tulla lievä kiireen tunne kattauksen ja muun säätämisen kanssa. Onneksi äiti ja mies olivat apuna. Kaikki sujui lopulta loistavasti, vaikka itseltä juhla meni jotenkin ihmeellisesti vähän ohi. Siinä vaiheessa, kun vieraat alkoivat lähteä, tuli olo, että "ai siinäkö se nyt oli?". Pääasia, että homma on nyt ohi ja tytöllä nimi ja pahimmasta juhlan jälkeisestä väsymyksestä selvitty.

Juhlan väriteemana oli valkoinen, kulta ja vähän pinkkiä. Tarjolla oli kinkkuvoileipäkakku, Kinuskikissan ohjeella tehty tomaatti-mozzarellapiirakka, lime ja valkosuklaa täytteisiä macaron-leivoksia, vaahtokarkkeja, täytekakku ja suklaakeksejä. Itse tein tarjoiluista ainoastaan tomaatti-mozzarellapiirakat, eikä rahkeet enempään olisi riittäneetkään. Mielettömän hyvät kakut teki äitini työkaveri ja macaron-leivokset tilasin leipomosta. Kakkutukun suklaakeksit tilattiin Pojun päiväkodin kautta ja vaahtokarkit nappasin ostoskärryyn luonnollisesti kaupan hyllyltä.

Ajattelin aluksi, että tarjottavaa on liian vähän, mutta koska kaikkea jäi vielä vähän ylikin, taisi määrä olla juuri sopiva.Kiitos vielä kaikille kanssamme juhlineille! Erityiskiitos ihanille kummeille sekä äidilleni ja veljeni vaimolle suuresta avusta sekä siskolleni kastetilaisuuden valokuvaamisesta!


Week ago we spent our daughter's christenings. Special thanks to all the lovely godparents!Ei kommentteja