SYKSYN VÄRIT: LUONTO
Yritän täältä vauvahöyryjen lomasta avata silmiäni hieman muullekin maailmalle. Parina päivänä kuljin kamera kaulassa Pojun päiväkotimatkan sekä omalla pihallamme ja napsin kuvia tallentaakseni syksyn ja aavistuksen tulevaa talvea. Aamuisin on saanut jo tuntea pikkupakkasen puraisun, mutta päivisin aurinko vielä hivenen lämmittää. 

Aamun pakkasessa voi kuulla jäätyneiden villiviinin lehtien ropisevan maahan terassimme köynnöksistä. Ei aikaakaan, kun puut ja pensaat huojuvat kaljuina mahdollista lumitaakkaa odotellen. Puutarhan jäätyneet ruusut ovat jotenkin häkellyttävän kauniita. Kyllä se talvi taas tulee, mutta nautitaan vielä hetki syksyn kauniista sävyistä.

Lokakuussa Lumoblogeissa starttaa kuukausittain teemaltaan vaihtuva, blogeissa toistuva #lumohaaste. Lumohaaste ei ole sarja samoja kysymyksiä eri bloggaajille tai yhdessä sovittu postausrunko, vaan kiinnostava ja ajankohtainen teema, joka haastaa kirjoittajat ajattelemaan laatikon ulkopuolelta. Lokakuun teemana tai saatesanoina ovat "Syksyn värit". 

Ei kommentteja