IHMEELLISEN EDESSÄ


Terveiset hormonihöyryjen, puklurättien, kakkavaippojen ja katkonaisten öiden keskeltä. Pitkän odotuksen jälkeen viime viikon lauantaina perheeseemme syntyi ihana pieni tyttö. Viikko on kulunut kuin siivillä uuteen ihmeelliseen elämään totutellen. Vaikka vauva on pääosin viime yötä lukuun ottamatta nukkunut yllättävän hyvin ja itsekin olen saanut ihmeesti nukuttua, tuntuu pää olevan ihan höttöä ja kuuluisa imetysdementia on ottanut vallan. Tunteet menevät laidasta laitaan. Yhdellä ruokakauppareissulla siskoni kanssa onnistuin itkemään ainoastaan kolmesti:D. Miten hormonit voi saada pään näin sekaisin sekä hyvässä että pahassa!?Mies on ollut tämän viikon isyyslomalla ja myös Poju pois päiväkodista. Olemme voineet rauhassa tutustua uuteen perheenjäseneemme. Huomenna miehen on aika palata töihin ja tiistaina Poju jatkaa taas päiväkodissa osapäiväisesti. Täällä aletaan siis opetella arkea. Vähän jännittää!

Katsotaan saanko jonkinnäköistä synnytyskertomusta vielä aikaiseksi, mikäli teitä lukijoita se kiinnostaa. Toivomuksia saa esittää:).


4 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Hieman myöhässä vastailen, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan:).

   Poista
 2. Onnea ihanuudesta! Synnytyskertomuskin toki kiinnostaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vilja:)! Synnytyskertomsta olen yrittänyt rustata, mutta jo on kulunt 2 kukatta enkä sitä ole saanut valmiiksi. Kumma juttu! Ehkä vielä uskaltaudun sen julkaisemaan jossakin vaiheessa.

   Poista