KUN MEILLE TULI TAKKATäällä ei merkkiäkään synnytyksen käynnistymisestä..AARGH! Alkaa olla pinna pikkasen piukassa. Poju lähti eilen Mummillaan (pakoon hormoonihirviöäitiä) ja olen ottanut kaiken irti tästä aamusta nukkumalla pitkään ja keskittymällä muutenkin omiin juttuihini. Liikoja en jaksa enää asioita tehdä. Voimat ovat kadonneet kummasti jonnekin. 

Haluan voimien vähyydestä huolimatta jakaa tänään blogissani lyhyesti takan asennusprojektimme. 

Vuoden päivät se otti, että pääsimme miehen kanssa yhteisymmärrykseen millainen takka meille tulisi. Miehen puolelta kriteerit olivat hinta ja takan varaavuus, kun taas itseäni tietysti kiinnosti eniten takan ulkonäkö. Takan hinta sekä varaavuus tulivat kakkossijalla. 

Lopulta mies löysi omat kriteerinsä täyttävän ja myös minun silmääni miellyttävän takan ja meille kotiutui Uuniseppien malliston Balladi-takka.Takalle oli valmiina paikka olohuoneessa ja hormikin on kunnosssa, joten ensin piti vain vähän korjailla hormin liitosaukkoa sopivaksi. 


Liitosaukon laastin kuivuttua alkoi takan asennus, jolloin me Pojun kanssa poistuimme muutamaksi tunniksi paikalta ja mies kaverinsa kanssa saivat rauhassa suorittaa asennuksen. Takan asennuksen jälkeen takan tuli antaa kuivua 2-3 päivää, jonka jälkeen takassa sai aloittaa kuivauspoltot.

(Miehen ottamat asennuskuvat.)

Täällä on siis kuivauspoltot nyt päivittäin käynnissä ja ensi viikolla takkaa saa jo polttaa ihan kunnolla. Ihanaa saada elävä tuli lämmittämään kotia ilmojen viiletessä.

Valmiin takan näet seuraavassa postauksessa, jonka julkaisen vielä tänään.

Ei kommentteja