VIIKONLOPUN PARHAAT

Näin synkempänä elokuun aamuna on kiva palata aurinkoiseen viikonloppuun. Ihan kohta elokuu vaihtuu syyskuuksi ja syksy kai sitten ihan virallisesti alkaa. Eli nämä helteet alkavat varmaan olemaan tässä. Oikeestaan minua henkilökohtaisesti ei kesän päättyminen ja syksyn saapuminen haittaa. Syksy on minulle hyvin mieleinen vuodenaika, tai on ainakin ennen ollut. Ilmojen viiletessä syksy tarkoittaa minulle, että voi hyvällä omalla tunnolla rauhoittua kotisohvalle villasukat jalassa. Meille tämä syksy tarkoittaa totaalista elämämuutosta, kun perhe kasvaa yhdellä henkilöllä lisää. Kieltämättä on alkanut jo hieman hirvittämään. Tässä sitä vain odotellaan koska alkaa tositoimet.
Niin mutta siihen viikonloppuun..
Teimme Pojun kanssa perjantaina retken lähistöllä sijaitsevaan metsään ja sorsalammelle. Poju rakastaa ruokkia sorsia ja tälläkin kerralla meillä oli sorsille leipää mukana.
ankkalampi ja veneretki 003.JPG
ankkalampi ja veneretki 008.JPG
ankkalampi ja veneretki 010.JPG
ankkalampi ja veneretki 045.JPG
ankkalampi ja veneretki 046.JPG
Sunnuntaina pääsimme nauttimaan harvinaisesta herkusta, kun pääsimme ystäviemme veneelle ja vietimme päivän saaressa Helsingin edustalla. Parempaa säätä ei olisi voinut toivoa. Uimista, saunomista ja makkaran grillausta. Ei täydellisempää sunnuntaita kai olisi voinut olla. Tai no Pojun ja omat kilarini olisi voinut ehkä jättää tapahtumista pois, niin oltaisi jo tavoiteltu totaalista täydellisyyttä;).
ankkalampi ja veneretki 063.JPG
ankkalampi ja veneretki 093.JPG
ankkalampi ja veneretki 098.JPG
ankkalampi ja veneretki 100.JPG
ankkalampi ja veneretki 3.JPG
ankkalampi ja veneretki 2.JPG
ankkalampi ja veneretki 121.JPG
ankkalampi ja veneretki 120.JPG
ankkalampi ja veneretki 115.JPG
ankkalampi ja veneretki 139.JPG
Last weekend we had boat trip with our friends. The weather was perfect. 

Ei kommentteja